BAYNACH rozdáva radosť | BAYNACH

vitanieletavovinici_18_9

BAYNACH rozdáva radosť

Marek Antonín
Vinárstvo BAYNACH sa snaží spájať víno so zážitkom, so zážitkom ktorý máme počas návštevy v kine, divadle, koncerte, skrátka na akomkoľvek podujatí, ktoré ľudí obohatí a nadchne. Naša cesta viedla v roku 2018 cez viacero kultúrno-spoločenských podujatí, vína BAYNACH boli na 15-tich hudobných festivaloch na ktorých sme stretli množstvo ľudí, ktorým sme naliali vždy len to najlepšie z našej produkcie.
 
vítanie leta vo vinici 2018 - "dopité"
vítanie leta vo vinici 2018 - náš kreatívny riaditeľ :)
 
 
žákovic open 2018 - s priateľmi pri našom "vozíku"
 
vítanie leta vo vinici 2018 - PARA 
vítanie leta vo vinici 2018 - pre najmenších
 
 
Aj v nasledujúcom roku budeme vinárstvom, ktoré spojíme s kultúrou a zvlášť so slovenskou muzikou. Aj v roku 2019 plánujeme "vývoz" nášho vína medzi fanúšikov dobrej hudby a kultúry, pretože veríme v dobré víno, dobrých ľudí a v zážitky ktoré toto spojenie prináša :)
 
Už v apríli nás nájdete v Trnave na ZING FESTIVALE, viac na www.zingfestival.sk
V júni prinesieme opäť náš vinárstky festival VÍTANIE LETA VO VINICI www.vitanieletavovinici.sk
Jún až august nás nájdete na množstve hudobných festivalov konaných v našom okolí  (ONE DAY JAZZ FESTIVAL, TOP FEST, ŽÁKOVIC OPEN, LODENICA, CINAMATIK ...)
 
V októbri pripravujeme NOVINKU - BAYNACH MTB MARATÓN, pretek horských bicyklov priamo vo viniciach obce Bojničky a Hlohovec 
  
Pre všetkých, ktorí sú fanúšikmi nášho vína a vinárstva, no zároveň je čakanie na letné slnko veľmi vzdialená budúcnosť, pre vás sme si dovolili pripraviť BAYNACH KLUB. Tento klub je určený pre všetkých aktívnych zákazníkov na e-shope,  odmeňujeme slovenskou muzikou zo "SLNKA" (SLNKO RECORDS) a zimu sa snažíme aspoň takouto formou spríjemniť a skrátiť. Ak ste ešte nenakupovali cez e-shop, je čas na 1. nákup, registrujte sa, vyberte si vínka a my vás za to s radosťou odmeníme.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Šibačka 2024
Vitajte na stránke vinárstva Baynach.
Byť zodpovedný k svojmu okoliu je filozofiou vinarstva BAYNACH, preto ak chcete navštíviť naše webstránky s ponukou vinárskych produktov, musí byť váš vek vyšší ako 18 rokov.
Máte 18 alebo viac rokov?